Massage

(sport)Massage is een vorm van massage waarbij er op de oorzaak van het spierprobleem wordt geconcentreerd. Het doel is pijn te verlichten en verminderen.

Door een sportmassage behandeling wordt de bloedcirculatie verbeterd en worden afvalstoffen verwijderd. Met sportmassage kan het paard ook beter herstellen van ziektes, ongevallen, operaties en blessures. Het gehele lichaam en psyche van het paard wordt in betere conditie gebracht en gehouden. Paarden die regelmatig worden behandeld gaan hun lichaam beter leren kennen en beter gebruiken waardoor er meer balans en meer zelfvertrouwen wordt ontwikkeld.

Een beschadigde spier is op een röntgenfoto niet te zien. Wanneer een spier “vast zit” zal het paard dit gaan compenseren door andere spieren te gaan gebruiken waarbij deze dan vaak overbelast worden. Om zich aan pijn te onttrekken gaat het paard anders bewegen.

We willen dat het paard goed beweegt en het losmaken van de spieren is een noodzakelijke schakel in de totale cirkel van verzorging.

Kosten
Een behandeling duurt minimaal 2 uur.
Kosten vanaf € 100,00 exclusief reiskosten.

Vragen? Locatie bespreken? Bel met Helga 06 24 81 28 94

Terug naar de startpagina